10 шкідливих звичок, які розкажуть все про характер свого володаря

10 шкідливих звичок, які розкажуть все про характер свого володаря

Лютий 10, 2018 0 By admin

Все тому, що вони відображають особливості нашого характеру, і якщо знати їх значення, то можна з легкістю зрозуміти, що відчуває людина в даний момент або яка особа знаходиться перед тобою.

Ми дізналися, що саме говорять про нас найпоширеніші шкідливі звички.

Гризти нігті

Якщо ви гризете нігті, це свідчить про те, що за вдачею ви перфекціоніст. У вас все повинно бути ідеально, і перед самим собою ви пред’являєте найвищі вимоги.

Прагнення до досконалості – це, звичайно, похвально, але все ж варто хоч іноді дозволяти собі розслабитися.

Давити прищі

На думку психологів, звичка давити прищі означає підсвідоме бажання стати більш відкритим по відношенню до світу. На глибинному рівні сприйняття шкіра – це своєрідний бар’єр між особистістю і навколишнім середовищем, і таким способом людина нібито намагається його зруйнувати.

Крутити локон

Звичка накручувати локон на палець або смикати волосся говорить про одвічні внутрішні сумніви, які вирують у вашій душі. Ви схильні постійно прокручувати в голові ситуації зі свого минулого, підшукуючи більш підходящі відповіді і дії.

Не мити посуд на ніч

Не мити посуд після трапези і залишати брудні чашки з-під кави або чаю по всій квартирі властиво людям, які відкладають всі свої справи на потім і виконують їх у самий останній момент. У своїх великих планах ви часто втрачаєте дрібні деталі, які потім заважають здійснитися бажаному.

Переїдати

Здавалося б, після щільного обіду вже навряд чи що-небудь захочеться, але це точно не про вас. Наситившись, ви все одно тягнетеся за ще одним печивом, цукеркою або черговим бутербродом. І так триває до тих пір, поки не з’являється відчуття, що живіт ось-ось лусне.

Причина такої поведінки криється в нестачі любові і турботи з боку оточуюючих. Переїду, ви наче намагаєтеся «заїсти» душевну порожнечу.

Голосно сміятися

Якщо ви звикли голосно сміятися в публічних місцях, то це говорить про те, що в реальності вам не вистачає уваги з боку оточуючих, і таким чином ви намагаєтеся її залучити. Фальшивим гучним сміхом ви намагаєтеся заглушити невпевненість в собі і справити враження щасливої і ні в чому не потребуючої людини.

Хрустіти пальцями

Вважається, що дана звичка частіше зустрічається у представників сильної статі. Вона говорить про невпевненість у собі і бажанні захиститися від оточуючих, нібито відлякуючи їх звуком.

Не застеляти ліжко

Не заправляти ліжко властиво неорганізованим людям, які звикли покладатися не на свої власні сили, а на волю випадку. В глибині душі такі особистості впевнені, що їх чекають набагато важливіші звершення, тому вони просто не бачать сенсу витрачати сили на подібні дрібниці.

Використовувати слова-паразити

Використання слів-паразитів, наприклад «як би» і «типу», означає, що ви не встигає за ходом своїх думок і таким чином намагаєтеся «пригальмувати», щоб дати собі можливість зібратися і продовжити далі. Така звичка частіше зустрічається у людей активних і творчих.

Здирати етикетки з пляшок

Якщо ви постійно дряпаєте та стягуєте етикетки з пляшок, то це говорить про внутрішнє прагнення до ідеального життя і про те, що поточний стан речей вас не влаштовує. Ви підсвідомо хочете щось змінити, досягти внутрішнього балансу.

Джерело: https://bdzhola.com/