11 речей, які потрібно пам’ятати, коли навколо все валиться

11 речей, які потрібно пам’ятати, коли навколо все валиться

Листопад 23, 2017 0 By admin

У нашому житті рідко щось йде за планом. Але як би не складався наш шлях, всі труднощі зміцнюють наш характер і допомагають стати кращими. Крім того, проблеми, з якими ми стикаємося час від часу, допомагають нам ще більше цінувати перемоги і змушують по-іншому дивитися на навколишній світ. І сьогоднішній світ диктує зовсім інші правила, через що стає практично неможливо не зіштовхнутися з певним видом труднощів.

Ключ до вирішення проблеми полягає в тому, як саме ви справляєтеся з нею. Тому прочитайте наші поради, які можуть допомогти вам зберегти віру в свої сили в наступний важкий період, коли вам здається, що все навколо вас валиться на частини, повідомляє osoblyva.com.

11 речей, які потрібно пам’ятати, коли все валиться

1. Проблеми інших людей – не ваші.
Якщо ви звикли співчувати іншим людям, то ймовірно, ви відчуваєте, що тільки ви зможете вирішити їх проблеми. Однак, така поведінка може призвести до повного виснаження, а інші почнуть сприймати вас як особистого психолога або терапевта, якому можна буде зателефонувати в будь-який час дня і ночі. Безумовно, прояв співчуття і підтримки для інших дуже важливо, але потрібно знайти баланс між допомогою оточуючим і собі самому.

2. Не зупиняйтеся! Все йде так, як повинно.
Навіть якщо ви відчуваєте, що життя – це всього лише низка катастроф між короткими проміжками спокою, не здавайтеся! Всі ці труднощі служать для перевірки нас самих, щоб зробити нас кращими. Вони дозволяють нам краще справлятися з майбутніми проблемними ситуаціями і засвоїти цінні уроки життя. Без боротьби ми не будемо рости і розвиватися як особистість.

3. Біль – тимчасовий.
Будь-яка ситуація не триває вічно: будь то важке розлучення, боротьба за фінансову стабільність, сімейні сварки або щось інше. Незалежно від того, що ви могли пережити раніше, заспокойтеся і згадайте, що тільки ви є господарем своїх емоцій. Ви можете вийти з будь-якої ситуації переможцем і перетворити той пережитий біль в можливість для зростання.

4. Ваш біль дає вам мету.
Духовні вчителі минулого зазвичай говорили, що люди привертають до себе погані ситуації і біль тільки в тому випадку, якщо самі вели негативний спосіб життя і засмічували свій розум відповідними думками. Це може бути не завжди вірно, але часто будь-яка негативна ситуація може розглядатися як цінний інструмент для власного навчання та досвід для тестування нас самих.

5. Знайдіть час для молитви або заряду позитивною енергією.
Незалежно від того, з чим ви можете зіштовхнутися, постарайтеся поглянути на кращий бік цієї ситуації і звернутися до ваших ангелів або духовних наставників за вищою мудрістю. Вони допоможуть полегшити ваші тяготи або занепокоєння, даруючи нову енергію для того, щоб ви могли впоратися з усім цим. Молитва нагадає вам, що все на Землі піддається складним таємничим і космічним факторам, які ми не завжди можемо зрозуміти.

6. Занепокоєння створює більше проблем, а віра перетворює.
Ніяке занепокоєння не змінить ситуацію. Це принесе вам лише більше болю і посилить вплив негативної енергії, створюючи більше перешкод у вашому житті. Зберігайте позитивне мислення і сподівайтеся, що Всесвіт нагородив вас випробуванням для того, щоб його пройшли і стали кращими.

7. Можливо, ви повинні робити саме те, чого боїтеся робити.
Єдиний спосіб стимулювати особистісний ріст – залишити зону комфорту позаду. Іноді, вам потрібно перевірити і випробувати межі власних можливостей, щоб дізнатися наскільки ви витривалі і відкрити в собі щось нове. Ви можете розкопати в глибині себе нову пристрасть і ті речі, про які ви навіть не замислювалися і не знали раніше. Підкоряйте свої страхи і ставайте кращими.

8. Погані дні дозволяють вам цінувати хороші ще більше.
Без поганих днів ви навіть не впізнали б, що існують хороші, тому що все перетворилося б в одну сіру суцільну масу. Найцікавіше в житті те, що ми не можемо пізнати задоволення без болю, смутку, боротьби і т.д. Ми живемо в дуалістичній реальності, тобто ми відчуваємо протилежні сторони одного і того ж спектру в більшості життєвих випадків. Цінуйте отриманий досвід, який може запропонувати цей світ, тому що часто гірші прояви розкривають ваші найкращі сторони.

9. Пам’ятайте, що ви володієте достатнім впливом і владою над своїм життям.
Вам не обов’язково ставати жeртвoю обставин або здаватися. Ви повністю контролюєте своє життя і можете легко перетворити погану ситуацію в хорошу. Майте на увазі, що веселка з’являється тільки після дощу, тому ви повинні витримати бурю, щоб жити щасливо в подальшому.

10. Якщо ви дозволите собі мислити негативно, то знову поставите себе перед оточуючими у вигляді жeртви.
Зробіть все можливе, щоб зберегти свій настрій і не змінити світогляд. Тоді негатив не вирішуватиме вашу долю.

11. Не хвилюйтеся, у всіх нас є злети і падіння.
Просто дивіться вперед і продовжуйте йти далі. Наступного разу, коли ви відчуєте себе заваленим тиском сучасного життя, просто пам’ятайте, що ви і мільйони інших знаходяться в тому ж положенні. Найкраще, що можна і потрібно зробити – це взяти активну участь в своєму житті і робити те, що вам подобається, що ви любите без величезного тиску.