Як зібратися на вечірку за 15 хвилин

Як зібратися на вечірку за 15 хвилин

Серпень 3, 2016 0 By admin

Успіх вечірки залежить від вашого настрою. Тому почніть створювати його прямо вдома, адже приміряти наряди і робити сексуальну зачіску – це справді весело.

Підготовка
Перед тим як йти в душ, приготуйте клатч з усіма кредитками, зарядкою для телефону, запрошеннями і ключами і дістаньте з шафи сукню: у вас буде час обдумати наряд. У нью-йоркських тусовщиць є класний секрет – для того, щоб розслабитись, візьміть у ванну келих крижаного білого вина. Втому як рукою зніме, а настрій підніметься сам собою. Увімкніть музику, від якої вам завжди хочеться рухатися. Можете помити голову, а ще краще – струсоніть волосся для образу “щойно з ліжка”.

Зачіска
Розмір має значення, якщо мова йде про об’єм волосся. Густе і сяюче волосся задає увесь настрій образу. Саме тому варто зробити ставку на кондиціонер-желе з ароматом ягід, а потім послідовно використати улюблені стайлінгові засоби.

Образ
Беріть приклад з королеви вечірок Кейт Мосс: навіть маленьке чорне плаття дає карколомний результат в парі зі злегка розпатланим об’ємними локонами в дусі рок-н-ролу. Ще одним безпрограшним варіантом є мінімалістичні човники на шпильці, які підійдуть до будь якого образу.

Макіяж
Секрет успіху – свіже і сяюче обличчя. Тому варто зробити швидку маску або нанести багатофункціональну сироватку, яка освіжить його, як після кількагодинного сеансу в спа. Щоб косметика не потрапила на наряд, накиньте на плечі сорочку бойфренда, поки робите макіяж. Тон, консилер, хайлайтер: правильна база окупить себе на фотографіях з вечірки. Яскрава помада або провокаційний чорний лайнер? Професійні тусовщиці завжди роблять тільки один акцент. Не забудьте покласти в сумочку мініатюру свого улюбленого нішевого аромату, щоб нанести його на виході з таксі.

http://lux.fm/