Як правильно бігати, щоб тримати форму

Як правильно бігати, щоб тримати форму

Травень 24, 2016 0 By admin

Експерт Денні Маккей, що має cтупінь магістра в області фізіології вправ і біомеханіки, повідомила про найголовніше правило під час бігу. Виявляється, що не потрібно віддавати перевагу якогось формату – бігти швидко на коротких дистанціях або повільно на тривалих, тому що ефективне поєднання двох тенденцій здатне по істині тримати тіло у формі довгий час.

Жінка повідомляє, що інтенсивний біг дозволяє позбутися від зайвих кілограмів, покращує кровообіг і обмін речовин, задіє всі групи м’язів і підвищує витривалість. Але і у повільного бігу є свої переваги, тому що він сприяє покращенню кровообігу і знімає втому, передає shape.

Незважаючи на користь двох видів бігу, існує певна відмінність між ними. Критерій відмінності полягає в тому, яку мету ставить перед собою людина. Якщо план складається в швидкому схудненні, то краще бігати швидко, тому що навіть щоденний біг на тривалих дистанціях не принесе бажаного результату, як швидкий. Якщо ж людина вирішила присвячувати бігу 5-6 днів в тиждень, варто віддати перевагу повільному бігу на тривалі відстані. Частий і швидкий біг буде виснажувати організм.

Нагадаємо, що вчені довели, що біг на тривалі дистанції робить кістки міцніше.