13 модних правил, які морально застаріли

13 модних правил, які морально застаріли

Серпень 1, 2015 0 By admin

Сумка та взуття одного кольору
Спонтанна покупка сумки кольору слабосоленого лосося і наступні нескінченні пошуки босоніжок, які тон в тон повторюють цей відтінок, – в такій ситуації виявлялася кожна дівчина. Але поспішаємо тебе порадувати: це правило більше не діє! Сміливо грай на контрастах і експериментуй із забарвленням.

Срібло не сполучається з золотом
Багато ювелірних марок і брендів, що виробляють біжутерію, давно вже не тільки пропонують своїм покупцям вигулювати це поєднання, а й випускають прикраси, які об’єднують в собі відразу кілька різнокольорових металів.1e73bcdd8deec3457a755c3de85cb5cd

Дівчатам плюс plus size варто носити тільки вільні речі
Це правило може перемогти в конкурсі на самий шкідливий модний рада – об’єми, яких ти соромишся, завдяки безрозмірним “мішкам” візуально збільшуються в кілька разів. А от для того щоб дійсно стати стрункішою за допомогою одягу, тобі знадобляться класичні прямі джинси і речі силуету “пісочний годинник”.

Не можна поєднувати більше трьох кольорів в одязі
Після того як в моду увірвався colorblocking, про це правило можна сміливо забути назавжди. Але й переборщувати з яскравими фарбами теж не варто: почни з поєднання відразу декількох відтінків одного кольору з базовими чорним і білим.

Білий колір підходить тільки для літа
В осінньо-зимових колекціях давно вже можна зустріти білі речі – тільки уяви, як вигідно ти будеш виділятися з сірої маси (в прямому сенсі слова) взимку, надівши білосніжне пальто-халат!

Спортивні речі – для спортзалу
Звичайно ж, надягати спортивний костюм, кросівки і бейсболку і в такому вигляді відправлятися на ділову зустріч точно не варто, але окремі елементи спортивного гардеробу відмінно впишуться в стиль casual. Кросівки – до сукні, сіру толстовку – до напівпрозорої спідниці або пайєток, брюки в спортивному стилі – до кроп-топу і піджака в чоловічому стилі.

Блискучі тканини вдень – поганий тон
Ще зовсім недавно дівчина, вигулюючи вдень блискучі наряди, могла навести перехожих на думку про те, що вона не встигла переодягнутися після вечірки напередодні. Сьогодні можеш не роздумуючи виходити з дому “в усій красі”. Правда, тут теж є одне “але”: краще підбирати до таких речей максимально просту пару.

Не можна змішувати принти
Горошок не можна змішувати з “гусячими лапками”, а смужку з арт-принтами? А ось і можна – приклади вдалого поєднання непоєднуваного можна знайти буквально в кожній колекції останніх років.

Денім не сполучається з денімом
Джинсовий total look давно вже не вважається моветоном: Ріанна, Міранда Керр, Бейонсе та інші зіркові модниці обожнюють поєднувати кілька джинсових речей в одному образі. І ти, застосувавши це поєднання на практиці, будеш виглядати нітрохи не гірше! Головне, підбирай верх і низ однакових або близьких відтінків.

Невисоким дівчатам не йдуть довгі сукні
Невеликий зріст – не перешкода актуальним сьогодні сукням міді і навіть сукням в підлогу. Навпаки, струмуюче довге плаття здатне додати своїй господині росту і витягнути фігуру. Плаття трохи нижче коліна “дюймовочки” можуть носити і з взуттям на низькому ходу, але от всі наряди, що спускаються нижче середини щиколотки, краще доповнювати взуттям на комфортному каблуці.

Підбори – не для високих дівчат
Якщо ти висока, то пишайся цією обставиною і бери приклад з супермоделей – Карлі Клосс і Кароліна Куркова зовсім не соромляться свого зросту і з задоволенням носять самі високі шпильки.

Слід носити мінімум аксесуарів і прикрас
Або сережки, або кільце; або браслет, або кольє – всі ці “або-або” не мають сенсу. Вже кілька років дизайнери та стилісти рекомендують не обмежуватися одним помітним аксесуаром, а просто ретельно підбирати до нього ще кілька. Якщо ти хочеш надіти разом великі сережки і масивне коктейльне кільце, зроби це! Досить просто стежити за тим, щоб твої прикраси не “сперечалися” один з одним.

Горизонтальна смужка повнить
Якщо ти володарка жіночних форм, це зовсім не привід викинути всі речі в горизонтальну смужку. Цей принт зовсім не повнить, якщо носити його грамотно. Боїшся візуально збільшитися в розмірах, надівши тільняшку? Просто одягни поверх неї класичний чорний піджак.

http://myledi.net/