20 березня – День ангела святкують Світлани

20 березня – День ангела святкують Світлани

Березень 20, 2018 0 By admin

Сьогодні іменини святкують жінки з іменем Світлана. Володарки цього імені суперечливі натури з дуже запальним характером. Недоліком є її егоїстичність.

Що відомо про це ім’я:

Ім’я має старослов’янське походження та означає “світла”. Іменини за календарем Світлани святкують два рази в році. Покровителькою жінок з таким іменем є мучениця Світлана Римська.

Характер володарок імені:

Світлана має складний характер. Вона дуже горда та самозакохана. А ще дівчина з таким іменем, зазвичай любить командувати. У той же час Світлана – добра, чуйна й безкорислива. Проте вона дуже емоційна. Світлана працьовита, але не завжди у неї виходить довести до кінця задумане. Вона віддана та дуже любить своїх рідних. 

Світлана з дитинства відрізняється суперечливим і складним характером. Вона дуже високої про себе думки, але вчиться посередньо, у неї немає особливих здібностей, завдяки яким вона виділялася б серед однолітків. Багато часу приділяє суспільній роботі, у неї є схильність командувати. Легко приймає сказане людьми на віру. У той же час Світлана – добра людина й здатна надати зовсім безкорисливу допомогу. Замолоду починає особливо ретельно стежити за своєю зовнішністю, в одязі намагається додержуватися моди, але іноді їй змінює почуття міри.