31 березня було створено перший автомобіль «Мерседес»

31 березня було створено перший автомобіль «Мерседес»

Березень 31, 2016 0 By admin

Перший зразок був виконаний у вигляді двомісної гоночної машини. Модель була названа Mercedes, на честь дочки одного із співвласників компанії — австрійського підприємця, дипломата і завзятого автогонщика Еміля Еллінека.

На цьому автомобілі покращуваної конструкції на чергових гонках в березні 1899 року Еллінек отримав перемогу, прославивши на весь світ фірму «Даймлер» і назву «Мерседес».

Mercedes-benz – німецька компанія з виробництва легкових автомобілів і двигунів, заснована в 1926. В даний час є дочірньою компанією концерну «Даймлер-Бенц».

Кінець 20 столітя пов`язаний з гідним внеском у розвиток автомобілебудування: неординарні моделі, на зразок Lamborghini Diablo і Mercedes 600sel, стали зразками нестандартних інженерних рішень. Компанія Mercedes-Benz як і раніше залишається на вершині автомобілебудування, як і 100 років тому. Компанія веде напружену роботу з удосконалення своєї продукції, у створенні нових технічно досконалих машин, займаючи перше місце в світі в автомобілебудуванні. Нові і сучасніші автомобілі з`являються один за іншим.

Роблячи високоякісні автомобілі і двигуни, зоряний концерн із знаменитою маркою у вигляді трьохпроменевої зірки ось вже століття незмінно зберігає провідне положення в автомобілебудуванні і високу конкурентоспроможність. Концерн збирається збільшити випуск автомобілів з 600 тисяч в рік до мільйона.
547336de95a65656e2000007