Де відпочити влітку в Карпатах?

Де відпочити влітку в Карпатах?

Червень 23, 2015 0 By admin

Карпати – це величні бескиди, представлені одним із наймасштабніших гірських масивів в Європі. Їх можна описувати годинами, не стримуючи емоцій та почуттів. Та ніщо вам не замінить прогулянку цими безкраїм полонинам. Тут є усе, що потрібно для повноцінного відпочинку як разом з дітьми, батьками, так і разом з коханою людиною. В наступних абзацах ми зазначимо відомі місця, де ви можете гарно провести час узимку та влітку.

Куди поїхати влітку

Не вірте тим, хто стверджує, що влітку у карпатських горах нема чого робити, насправді це не так. Найкраща природа, в поєднанні із заповідниками та пам’ятками культури, не залишать байдужими жодного мандрівника.

Серед відомих місць в особливу категорію виділяють такі як:
 

  • Карпатський трамвайчик;
  • Скелі Довбуша;
  • Замки Закарпаття;
  • Полонини Карпат.
     

“Карпатський трамвайчик” 

Єдина вузькоколійна залізниця на території України. Колись, в далекі часи вона слугувала для переміщення дерева та була дуже корисна у виробництві. Після того, як часи змінились, про неї на деякий час забули. Та зараз вона являє собою одну з найвідоміших пам’яток культури.

Скелі Довбуша

Хто ще не чув про скелі Довбуша? Ці величні та здоровенні печери й скелі, які досягають майже 80 метрів у висоту, неможливо забути. Їх прекрасна форма дозволить вам ознайомитись з місцевими пейзажами, насолодитися незмінно ідеальною природою та її витворами. Крім цього, ви поринете в історичні легенди та історії, які ховають ці гірські масиви.

Замки Прикарпаття

Це десятки пам’ятників культури, які були побудовані впродовж багатьох століть різними народами. Їх ніяк не обійти увагою, як і неможливо забути після відвідин. Красиві, таємничі та величні, вони перенесуть вас у світ лицарства, монархів, герцогів та князів. Крім цього, вони приховують багато таємниць, з якими вас познайомить як екскурсовод, так і місцеве населення.

Полонини Карпат 

Полонини Карпат представляють неперевершений пейзаж, який є особливістю цього краю. Ці незабутні види не залишать вас байдужими, дозволивши на повні груди насолодитися приємною атмосферою, чистим повітрям та небувалим почуттям волі. Подаруйте собі чудовий відпочинок в Карпатських горах, залишивши приємні спогади мандрівника на багато років.