Що означають смс від чоловіків

Що означають смс від чоловіків

Жовтень 24, 2016 0 By admin

В цьому році текстові повідомлення відзначають 20-річчя. Незважаючи на доволі довгий строк, дехто так і не навчився ними правильно користуватися. lady.online спробувала з’ясувати, що насправді означають деякі чоловічі смс.

“Привіт”
Досить слабка і лінива спроба почати розмову. Так, він думає про вас, але нічого путнього придумати так і не зміг. Дайте відповідь, якщо він вам подобається, або просто не звертайте уваги.

“Ти де?”
Якщо ви отримали це повідомлення у п’ятницю або в суботу ввечері, цілком ймовірно, що сьогодні ви його останній шанс.

“Можна я приїду?”
Загалом, це більш радикальний варіант попереднього повідомлення, який теж можна отримати ближче до півночі по вихідним.

“Хочеш зустрітися?”
Скажіть йому, що волієте про такі речі говорити по телефону. Якщо він подзвонить, значить, він дійсно зацікавлений у вашій компанії. Якщо ні, то він просто шукає легких зв’язків на вечір.

“Як справи?”
Може бути, він відправив це банальне повідомлення зовсім не від нудьги, а лише тому, що просто розхвилювався і більше нічого не зміг придумати. Якщо він вам подобається, попросіть подзвонити вам.

“Що робиш?”
Якщо хлопець вам безперервно пише, то або він думає, що ви не розлучаєтеся зі смартфоном, або хоче знати про кожен ваш крок. Витримайте паузу і перевірте, наскільки він настирливий.

“Ми прекрасно провели час!”
Як правило, він це пише після першого побачення або спільної ночі і потребує вашого підтвердження. Дайте відповідь, якщо хочете побачити його ще раз.

“Думаю про тебе”
Можете відповісти, тільки якщо у вас є до нього почуття. Інакше це може бути просто боязка спроба знайти супутницю на сьогоднішній вечір.

“Доброго ранку!”
Якщо він надсилає вам це вранці в будній день, схоже, він налаштований рішуче! Дайте відповідь і спостерігайте за розвитком подій.

“Класно поговорили”
Якщо ви недавно познайомилися, і він пише вам після того, як ви тільки що поговорили по телефону, значить, він реально вами зацікавився.