Як не потрапити в кредитну кабалу

Як не потрапити в кредитну кабалу

Жовтень 23, 2015 0 By admin

До получки ще тиждень, а гаманець уже порожній… Якщо позичити у друзів не вийде, а банки вже давно відмовляють у кредиті, на “допомогу” прийдуть невеличкі кредитні спілки.

Вони пропонують взяти маленькі позики на короткий термін. Та насправді, “ШВИДКОГРОШІ” пророкують великі проблеми для пересічних українців, які наважаться піти на відчайдушний крок та скористаються послугами різноманітних кредит-кафе, яких на вулицях країни безліч.kredit_nalichnyimi

Своїми вигідними пропозиціями аферисти змушують пересічних українців спокуситись та взяти позику, навіть нічого не підозрюючи. Жодних комісій та документів. Тільки паспорт та всього 30 хвилин. Жертвам займу обіцяють супер низькі відсотки по кредити – до від 3 і максимум до 10. От тільки не повідомляють клієнтам, що ці відсотки не річні, а місячні. Таким чином, переплатити кредитору доведеться набагато більше, ніж обіцяли чарівні дівчата – менеджери шахрайської організаціі. Тож, аби не стати лохом, та не віддавати власні кошти самостійно в кишені аферистів, обходьте стороною офіси подібних компаній. У разі термінової необхідності отримати готівку, звертайтесь за кредитом до банку або позичте у рідних та друзів.

http://ranok.ictv.ua/